Slider media Slider media Slider media Slider media Slider media Slider media Slider media Slider media Slider media Slider media

Perfekt placerad anläggning för Audi i Göteborg.

XYZDP fick äran att designa Audis fullserviceanläggning som balanserar funktionell effektivitet med en subtil estetik. Anläggningen är strategiskt placerad strax norr om Göteborg och integrerar Audis principer om klarhet och precision i varje aspekt av designen.

På en yta av 3500 kvadratmeter erbjuds besökarna en miljö som inte bara visar upp 16 nya Audi-modeller i ett storslaget showroom, utan också 20 noga utvalda begagnade fordon.

Designen är skapad med hänsyn till både personalens och kundernas rörelsemönster för att säkerställa en smidig och logisk flödesdynamik. Med tio verkstadsplatser och två specialdesignade leveransplatser, kommer varje kunds behov och förväntningar inte bara uppfyllas utan överträffas.

Ambitionen har varit att skapa en plats där varje detalj tjänar ett syfte, från de privata konsultationsrummen till en stimulerande och rolig barnhörna.

Parkeringsplatsen är självklart utrustad med omfattande superladdningsmöjligheter för elbilar - här har Audi och XYZDP skapat för framtiden!

Audi Möller Bil Göteborg

Kund:Möller Bil och Castellum
Fastighetsägare :Castellum
Typ av anläggning:Fullserviceanläggning med bilförsäljning, kontor, verkstad, lager, biltvätt.
Uppdrag:Design & Layout, förfrågningsunderlag och bygghandlingar
Projektyta:3500
Färdigställt :Våren 2022
Layout- och designansvarig:Greger Nilsson, XYZDP
Uppdragsansvarig:Greger Nilsson
Handläggare:Julia Melin
Medverkande:Julia Melin
Bild:XYZDP
Den här webbplatsen använder cookies.
Integritetspolicy OK