Slider media Slider media Slider media Slider media Slider media Slider media Slider media Slider media Slider media Slider media Slider media Slider media

En lyckad mix av event, konferens och showroom

Mitt i storstadspulsen i centrala Stockholm har XYZDP skapat Volkswagens Showroom som är en utställnings- och eventlokal utöver det vanliga.

Här har XYZDP designat ett showroom som är en hyllning till modern design och funktionalitet. Interiören präglas av ljusa, moderna träslag i ask som ger en varm och välkomnande atmosfär, medan det eleganta terrazzogolvet tillför en känsla av beständighet och stil. Tre stora ljustak där färgerna kan regleras ger en sober kontrast mot det mörkt råa innertaket.

En mjukt formad bar blir en naturlig samlingspunkt och tre konferensrum är utrustade för affärsmöten och presentationer. Här erbjuds också ett generöst showroom med plats för tre utställningsbilar för att underlätta köpbeslutet. De stora skärmarna runtom i lokalen ger liv åt Volkswagens värld och möjliggör en interaktiv upplevelse för besökarna.

Platsen är inte bara en utställningshall för bilar; det är en mötesplats där affärer och nätverkande sker i en inspirerande miljö. Ett showroom som är en destination där varje detalj är noga uttänkt och skapar en oförglömlig upplevelse. Allt för att spegla Volkswagens vision om framtidens hållbarhet och mobilitet.

Volkswagen Showroom

Beställare:Volkswagen Group Sverige
Fastighetsägare:Vasakronan
Typ av anläggning:Showroom, konferens och eventlokal
Uppdrag:-
Projektyta:x kvm
Färdigställt:Våren 2023
Layout- och designansvarig:Greger Nilsson, XYZDP
Uppdragsansvarig:Greger Nilsson
Handläggare: Greger Nilsson
Medverkande:Ellinore Andre Erixon, Yamilla Tabib Enholm
Bild:Mattias Melin
Den här webbplatsen använder cookies.
Integritetspolicy OK