Vi söker fler medarbetare

4 april 2016

SENIOR ARKITEKT/BYGGNADSINGENJÖR SÖKES! Deltid. Vi söker dig med lång erfarenhet och som tycker att projektering är kul samt är van att röra dig bland BBR, AMA Hus och övriga samlingar. Du har projekterat ny- och ombyggnation för industrin och har du även arbetat med bostäder så är det ett stort plus. Det skulle underlätta om du har ett pedagogiskt sätt och tycker det är kul att dela med dig av din erfarenhet samt stötta yngre kollegor under projektering i allt från detaljer till beskrivningar. Du kanske börjar närma dig eller befinner dig i pensionsålder och funderar på att trappa ner och känner att 1-2 dagar i veckan skulle passa bra. Känner du igen dig i beskrivningen, då kan det vara du som är en av våra nya medarbetare och XYZDP´s projekteringsguru.

HANDLÄGGANDE ARKITEKT SÖKES! Vi söker dig som kan hålla i ett projekt från skiss till färdig bygghandling. Du behöver stabil och tydlig samt förstående mot kund och övriga konsulter. Du bör troligtvis ha minst fem års erfarenhet för att känna dig trygg i denna roll. Som handläggare är du lösningsorienterad och noggrann. Du vet att det bitvis kan vara ett väldigt högt tempo men är något du är van vid att hantera. Känner du igen dig i beskrivningen, då kan det vara du som är en av våra nya medarbetare?

NYEXAMINERAD ARKITEKT/BYGGNADSINGENJÖR SÖKES! Vi söker dig som är glad över att ha tagit examen och nu är livligt intresserad och nyfiken på att börja arbeta med de kunskaper du lärt dig.

  • Varumärkesbyggande
  • Utställningar
  • Butiker
  • Flöden/logistik
  • Bostäder

Känner du igen dig i beskrivningen, och fick någon av punkterna ovan dina pupiller att vidgas, då kan det vara du som är en av våra nya medarbetare?

GENERELLT OM DIG SOM VI SÖKER!

  • Om du är van i Mac–miljö och om du behärskar ArchiCAD är det vinst för oss båda.
  • Om du inte är utåtriktad och håller många bollar i luften, utan istället känner dig mer introvert med stort fokus på en sak i taget funkar det precis lika bra för oss.
  • Om du är intresserad av att göra din och dina medarbetares arbetsplats till en kul miljö att tillbringa veckodagarna på tänker vi i samma banor.
  • Om du ständigt vill lära dig att göra saker bättre än gången innan, så delar du vår syn på ett framgångsrikt företag.

 

MAGNA har hand om rekryteringen. Skicka CV och Portfolio till Jessica på jessica.tollstoy@magna.se

Ange i ämnesrad: SENIOR, HANDLÄGGANDE eller NYEXAMINERAD